Skannaa koodi puhelimellasi
LATAA
Start Your Impossible
-appi

Osallistu Start Your Impossible -haasteeseen.
Voit voittaa matkan Pariisin 2024 Paralympialaisiin

FAQ

Kuka voi osallistua?

Start Your Impossible -haaste on avoin kaikille vakituisille työntekijöille. Harjoittelijoiden, sijaisten ja muiden vastaavien osallistumisen päättää jokainen liike itse. Lisää infoa saat SYI-koordimaattorilta. Pariisin 2024 Paralympialaisiin mukaan valittujen työntekijöiden tulee olla työsuhteessa Toyota-liikkeeseen kisojen aikana. Älypuhelien käyttö on SYI-haasteeseen osallistumisen edellytys.

Miten Pariisin 2024 kisoihin lähtijät valitaan?

Pariisin 2024 Paralympialaisiin pääsevät työntekijät valitaan pääasiassa pisteiden perusteella (joko yritystasolla tai tiimitasolla, riippuen kokonaisuudesta).
Määrätyn pistemäärän saavuttaneiden työntekijöiden keskuudesta arvotaan voittajat vuonna 2024. Näin haasteeseen voi liittyä missä vaiheessa haluaa.

Miten pisteet jakautuvat?

Osallistumisesta ja haasteiden suorittamisesta saa pisteitä. Jokaisesta haasteen suorituksesta, joka on rekisteröity appiin saa pisteitä aktiviteetin kesto mukaan. Kun haaste on suoritettu bonuspisteitä voi saada (ei urheiluhaasteista) seuraavalla tavalla:


Kysely: 300 pistettä


Ajattelutavan muutos: 1 000 pistettä


Vapaaehtoistyö: 1 000 pistettä

Miten määritellään eri haasteiden voittajat?

Jokaisessa haastessa valitaan yksi tai useampi voittaja.Valinta tehdään joko appin tulosten avulla (mitattavien haasteiden kohdalla) tai arpomalla osallistujien kesken haasteen lopussa.

Mitkä ovat haasteiden palkinnot?

Haasteen aikana jaetaan palkintoja eri osioista. Palkinnot vaihtelevat maittain.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä paikalliseen Start Your Impossible Activation -koordinaattoriin
©2017-2022 Toyota Motor Corporation. All rights reserved.